Massage

Stoelmassage
Bij een stoelmassage hou je de kleding aan en zit je op een speciale massagestoel.De massage bestaat uit het behandelen van drukpunten van hoofd, nek, schouder, rug armen en billen. Het stimuleert de bloedsomloop waardoor afvalstoffen worden verwijderd.

Sportmassage
Het doel van sportmassage is om de gezondheid van het lichaam te bevorderen. Door de bloedsomloop te stimuleren wordt ook de stofwisseling gestimuleerd. De afvalstoffen in de spieren die zorgen voor vermoeidheidsverschijnselen, kramp en spierpijn worden weggemasseerd. Een sportmassage zorgt voor een sneller herstel van de spieren.

Ontspanningsmassage
Zoals de naam het al aangeeft, is het doel bij een ontspanningsmassage complete ontspanning. Het zorgt ervoor dat je lichaam zich ontspant en je geest tot rust komt.

Bij Studio Elements zijn we veel bezig met vitaliteit en gezondheid.  Een belangrijk onderdeel daarvan is ontspanning. Tegenwoordig heeft iedereen veel te doen. Werken, sporten, een druk sociaal leven, kinderen opvoeden, het kost allemaal tijd en energie. Natuurlijk doen we dat met veel plezier, maar toch vergeten we te vaak om te ontspannen. Echt ontspannen, even helemaal niets moeten en je gedachten even helemaal loslaten.  Een massage is een uitstekend middel om te ontspannen en daarom hebben we bij Studio Elements een massageruimte geopend.

Linda is de persoon die de massages verzorgt bij Studio Elements. Het is een enthousiaste en sociale dame. Ze heeft de opleiding gedaan tot NGS sportmasseur en daarnaast heeft ze cursussen gevolgd voor stoelmassage en ontspanningsmassage.

Meer informatie
over massages?

Wat vinden anderen?

 • Bij Studio Elements heb ik geleerd om weer te genieten, plezier te hebben en trots te zijn. Ik heb weer geleerd om te leven! Studio Elements is zoveel meer dan alleen een plek om te sporten. Sinds december 2016 ben ik member bij Studio Elements en doe ik mee aan het Fitmomprogramma. Een programma speciaal voor moeders waarbij we naast sporten ook educatie en coaching krijgen... Lees verder  

  Ettie Zijlstra
  Ettie Zijlstra
 • Vorig jaar September ben ik begonnen bij studio Elements. Op dat moment had ik last van een dip, was ik erg vermoeid en kon ik weinig energie en plezier halen uit “kleine” dingen. Bij het intakegesprek wordt er goed geluisterd naar mijn klachten en kreeg ik gelijk huiswerkopdrachten mee... Lees verder

  Nadine Fopma
  Nadine Fopma
 • Een fantastisch team staat er, goede (persoonlijke) begeleiding, denkt met je mee en geven goed advies, (h)eerlijke en vertrouwde sfeer, genoeg keus aan activiteiten om aan je vitaliteit te werken. Bij Studio Elements ben ik helemaal in mijn element. Ik raad het ieder aan die aan zijn/haar vitaliteit wil werken.

  Ajtje jan Visser
  Ajtje jan Visser
 • In december 2017 was het voor mezelf de vraag: 'Zou ik in januari, voor het vierde jaar op rij, weer een nieuwe afvalpoging doen?' Ik zat niet lekker in m'n vel en de weegschaal kon ik wel schieten. Er moest iets gebeuren, maar ik had geen vertrouwen in 'nog een poging die toch ging mislukken... Lees verder

  Eelkje Fokkema-Waarsing
  Eelkje Fokkema-Waarsing
 • Heel blij dat ik hier terecht ben gekomen! Na drie jaar geleden een fikse operatie aan een gebroken bekken te hebben ondergaan had ik inmiddels de hoop op verbetering opgegeven. Door de operatie en het titanium in mijn bekken zijn mijn heup en spieren erg stug en stijf gebleven waardoor er nog steeds beperkingen zijn... Lees verder  

  Hedy Hartog
  Hedy Hartog
WhatsApp ons