De ervaring van Ettie

 In klantervaringen

Bij Studio Elements heb ik geleerd om weer te genieten, plezier te hebben en trots te zijn. Ik heb weer geleerd om te leven! Studio Elements is zoveel meer dan alleen een plek om te sporten.
Sinds december 2016 ben ik member bij Studio Elements en doe ik mee aan het Fitmomprogramma. Een programma speciaal voor moeders waarbij we naast sporten ook educatie en coaching krijgen.

Vorig jaar koos ik als onzeker persoon die niet lekker in het vel zat, ervoor om tijd voor mijzelf vrij te maken. Ik was altijd bezig met mijn overgewicht, afvallen (en aankomen) en voelde mij helemaal niet op mijn plek. Zo’n proces van super streng voor jezelf en niets meer eten tot weer vol eten. Daarbij voelde ik mij slecht!

ettie

Ik heb geleerd door middel van coaching en educatie om anders te eten. Wat heb ik eigenlijk echt nodig om mijn lichaam te onderhouden en wat is extra. Hiervoor maak ik gebruik van verschillende tools zoals een voedingsapp. We hebben een lijst gemaakt van groenten en fruit om de variatie in ons eetpatroon te vergroten. Ik heb de 80/20 regel geleerd waarbij ik best regelmatig een koekje of iets lekkers kan eten. Hiervoor heb ik tips en trucks gekregen om het dan ook bij één koekje te kunnen laten. Zoals wanneer ik de neiging heb om wel te veel te snoepen om op mijn ademhaling te focussen en om dan vervangende (gezonde) producten te kiezen.

Nu een jaar later kan ik zeggen dat ik door Leon en Arjen van Studio Elements mijn leven terug heb leren vinden. Ik heb vanuit hen zoveel positiviteit ervaren (en nog steeds). De Fitmomgroep is ondertussen een hechte groep geworden waarin vriendschappen zijn ontstaan en waarin we elkaar steunen en motiveren. Mijn lichaamshouding is veranderd, ik loop rechtop en ik voel mij sterk en zelfverzekerd. Ik geniet weer van het leven en ik kan zijn wie ik ben. Ik ben weer trots op mezelf.

Recent Posts
WhatsApp ons