Fysiotherapie Motiva

‘Duurzaam samenwerken aan uw doelen’

Motiva Fysio & Coaching biedt verschillende programma’s aan voor een persoonlijk plan naar optimaal herstel. Motiva kan u helpen met:

– Fysiotherapie
– Coaching & therapie bij onverklaarbare pijnklachten, leefstijlgerelateerde & chronische aandoeningen
– Specialist in stabiliteitstraining en blessurepreventie
– Massagetherapie

foto-tamara

Mijn naam is Tamara Minnaar. Fanatiek fysiotherapeute, sportcoach en sportliefhebber. Binnen mijn opleiding fysiotherapie heb ik mij verdiept in chronische aandoeningen en verbreed binnen de healthy ageing (gezond ouder worden). Kort erna ben ik mij gaan specialiseren richting (top)sport en leefstijl.

Vitaliteit en leefstijl geven een enorme preventieve boost aan de gezondheid; veel kansen schuilen in preventie en met de juiste mindset werken om dure zorgkosten, medicijnen en ingrepen toekomstig te voorkomen. Ook hiervoor heb je geen jarenlang fysiotherapie nodig.
Patiënteducatie en pijnvrij bewegen (vooral met een flinke bak plezier!) staan hierdoor voor mij op nummer 1.

Binnen Elements sta ik dicht bij uw beweegsituatie en kan hierom makkelijk inspelen op- en analyseren van uw klacht. Middels belastbaarheids-coaching wordt gradueel sportbelasting opgebouwd.

foto-tamara-2

Heb je vragen?

Over hoe fysiotherapie jou kan helpen? Stuur mij dan een bericht!

Wat vinden anderen?

 • Bij Studio Elements heb ik geleerd om weer te genieten, plezier te hebben en trots te zijn. Ik heb weer geleerd om te leven! Studio Elements is zoveel meer dan alleen een plek om te sporten. Sinds december 2016 ben ik member bij Studio Elements en doe ik mee aan het Fitmomprogramma. Een programma speciaal voor moeders waarbij we naast sporten ook educatie en coaching krijgen... Lees verder  

  Ettie Zijlstra
  Ettie Zijlstra
 • Vorig jaar September ben ik begonnen bij studio Elements. Op dat moment had ik last van een dip, was ik erg vermoeid en kon ik weinig energie en plezier halen uit “kleine” dingen. Bij het intakegesprek wordt er goed geluisterd naar mijn klachten en kreeg ik gelijk huiswerkopdrachten mee... Lees verder

  Nadine Fopma
  Nadine Fopma
 • Een fantastisch team staat er, goede (persoonlijke) begeleiding, denkt met je mee en geven goed advies, (h)eerlijke en vertrouwde sfeer, genoeg keus aan activiteiten om aan je vitaliteit te werken. Bij Studio Elements ben ik helemaal in mijn element. Ik raad het ieder aan die aan zijn/haar vitaliteit wil werken.

  Ajtje jan Visser
  Ajtje jan Visser
 • In december 2017 was het voor mezelf de vraag: 'Zou ik in januari, voor het vierde jaar op rij, weer een nieuwe afvalpoging doen?' Ik zat niet lekker in m'n vel en de weegschaal kon ik wel schieten. Er moest iets gebeuren, maar ik had geen vertrouwen in 'nog een poging die toch ging mislukken... Lees verder

  Eelkje Fokkema-Waarsing
  Eelkje Fokkema-Waarsing
WhatsApp ons