Apenkooi voor kinderen

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar en vind je het leuk om te klimmen, spelletjes te doen en lekker te bewegen? Kom dan op woensdagmiddag een uurtje spelen in onze grote, gezellige klim- en speelzaal. We doen allerlei leuke dingen, zoals klimmen en spelletjes onder begeleiding van Max (ja, dat is die jongen op de foto).

studio_elements-21

Waarom is spelen bij Studio Elements zo leuk?

– je hebt plezier
– je kunt lekker bewegen en nieuwe spelletjes en dingen leren, zoals klimmen
– je hoeft niet goed te zijn in sport, iedereen kan meedoen
– je leert samenwerken met andere kinderen en maakt nieuwe vrienden
– je leert voor jezelf opkomen
– je krijgt een betere conditie en je wordt sterker
– je mag je pappa, mamma of verzorger meenemen en die krijgt een lekker kopje koffie of thee van ons 

proefles

Ook een keer mee doen?
Vraag een gratis proefles aan

Wat vinden anderen?

 • Bij Studio Elements heb ik geleerd om weer te genieten, plezier te hebben en trots te zijn. Ik heb weer geleerd om te leven! Studio Elements is zoveel meer dan alleen een plek om te sporten. Sinds december 2016 ben ik member bij Studio Elements en doe ik mee aan het Fitmomprogramma. Een programma speciaal voor moeders waarbij we naast sporten ook educatie en coaching krijgen... Lees verder  

  Ettie Zijlstra
  Ettie Zijlstra
 • Vorig jaar September ben ik begonnen bij studio Elements. Op dat moment had ik last van een dip, was ik erg vermoeid en kon ik weinig energie en plezier halen uit “kleine” dingen. Bij het intakegesprek wordt er goed geluisterd naar mijn klachten en kreeg ik gelijk huiswerkopdrachten mee... Lees verder

  Nadine Fopma
  Nadine Fopma
 • Een fantastisch team staat er, goede (persoonlijke) begeleiding, denkt met je mee en geven goed advies, (h)eerlijke en vertrouwde sfeer, genoeg keus aan activiteiten om aan je vitaliteit te werken. Bij Studio Elements ben ik helemaal in mijn element. Ik raad het ieder aan die aan zijn/haar vitaliteit wil werken.

  Ajtje jan Visser
  Ajtje jan Visser
 • In december 2017 was het voor mezelf de vraag: 'Zou ik in januari, voor het vierde jaar op rij, weer een nieuwe afvalpoging doen?' Ik zat niet lekker in m'n vel en de weegschaal kon ik wel schieten. Er moest iets gebeuren, maar ik had geen vertrouwen in 'nog een poging die toch ging mislukken... Lees verder

  Eelkje Fokkema-Waarsing
  Eelkje Fokkema-Waarsing
 • Heel blij dat ik hier terecht ben gekomen! Na drie jaar geleden een fikse operatie aan een gebroken bekken te hebben ondergaan had ik inmiddels de hoop op verbetering opgegeven. Door de operatie en het titanium in mijn bekken zijn mijn heup en spieren erg stug en stijf gebleven waardoor er nog steeds beperkingen zijn... Lees verder  

  Hedy Hartog
  Hedy Hartog
WhatsApp ons